ČISTOĆA RIJEKA

Viškovo

Zahtjev za odvoz glomaznog otpada prema KD Čistoća d.o.o. Rijeka s područja Općine Viškovo (www.opcina-viskovo.hr) može se podnijeti ispunjavanjem zahtjeva za odvoz glomaznog otpada. Popunjeni zahtjev učitajte u polje ispod i pošaljite.

Kako biste ispravno poslali obrazac, molimo da ga popunjenog traženim podacima spremite na svoje računalo te prilikom slanja učitajte dokument putem rubrike za slanje.

Za pitanja vezana uz odvoz glomaznog otpada i pomoć pri popunjavanju obrasca dostupan je telefon (051) 374 730

Slanje zahtjeva za odvoz glomaznog otpada

Datoteke moraju biti manje od 2 MB.
Dopuštene vrste datoteka: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml.
Ovime dajem privolu da se moji osobni podaci (ime, prezime, adresa, grad, telefon, e-mail adresa) koriste u evidencijske svrhe KD Čistoća d.o.o. Koja će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećim osobama, i to tako da se podaci koriste sve do odjave. Upoznat sam sa pravom da od istih zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka), te postavljanjem upita službeniku za zaštitu podataka ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.