ČISTOĆA RIJEKA

Program odvoza glomaznog otpada u 2020. godini

Spremnici za glomazni otpad 5 m3

Rijeka

Napomena:

Spremnici za glomazni otpad postavljaju se u terminima navedenim na ovim stranicama, a za pojedine lokalitete, molimo korisnike da kontaktiraju svoje mjesne odbore Grada Rijeke, na čijim stranicama se ažuriraju od strane mjesnih odbora utvrđeni lokaliteti.

Podaci su dostupni i na Portalu otvorenih podataka Grada Rijeke.

NARUDŽBA SPREMNIKA ZA GLOMAZNI OTPAD

Spremnik za odvoz glomaznog otpada, tzv. baja, može se naručiti i o vlastitom trošku po  cijeni od 400 kuna za baju od 3mili po cijeni od 600 kuna za baju od 5m3.
              
Za sve dodatne informacije kontaktirati na tel. 353-416 Komercijalna služba.
N A P U T A K o ukrcaju otpada u spremnike od 5m3

Praksa je pokazala, što je potvrđeno i od strane naše operativne službe, da korisnici naših usluga odvoza neopasnog otpada koje se obavljaju spremnikom (bajom) od 5 m³ nakrcaju iste preko ruba spremnika do visine jarma mehanizma za podizanje spremnika.

Kako su naši vozači upozoreni od strane Komunalne inspekcije i Prometne policije da ne smiju voziti iznad ruba kontejnera (baje) tj.više od 5m³ otpada, molimo vas kao korisnike naših usluga da se pridržavate ovog naputka o ukrcaju otpada.

 

Slika prikazuje nepravilno popunjen spremnik
nepravilnaBaja.JPG.aspx.jpeg

 

Odvoz glomaznog otpada u količini do 2 m³ godišnje na obračunskom mjestu korisnika usluge

 

Zahtjev za odvoz glomaznog otpada prema KD Čistoća d.o.o. Rijeka s područja Grada Rijeke može se podnijeti ispunjavanjem zahtjeva za odvoz glomaznog otpada. Popunjeni zahtjev učitajte u polje ispod i pošaljite.

 

Kako biste ispravno poslali obrazac, molimo da ga popunjenog traženim podacima spremite na svoje računalo te prilikom slanja učitajte dokument putem rubrike za slanje.

 

Uz navedeno, popunjeni obrazac se može dostaviti:

- na mail: glomazni.otpad@cistoca-ri.hr

- poštom na adresu KD Čistoća, Dolac 14, 51000 Rijeka

- predati osobno u KD Čistoća, u šalter sali, Dolac 14

 

Za pitanja vezana uz odvoz glomaznog otpada i pomoć pri popunjavanju obrasca dostupan je telefon (051) 374 730

Slanje zahtjeva za odvoz glomaznog otpada

Datoteke moraju biti manje od 2 MB.
Dopuštene vrste datoteka: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml.
Ovime dajem privolu da se moji osobni podaci (ime, prezime, adresa, grad, telefon, e-mail adresa) koriste u evidencijske svrhe KD Čistoća d.o.o. Koja će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećim osobama, i to tako da se podaci koriste sve do odjave. Upoznat sam sa pravom da od istih zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka), te postavljanjem upita službeniku za zaštitu podataka ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.